Πώς Ηρακλειώτισσα δημοσιογράφος εξέθεσε τον λαϊκιστή ευρωβουλευτή Γ. Αυτιά και τα fake του

Αποστομωτική απάντηση πέντε σημείων, στο παραπλανητικό δήθεν ρεπορτάζ που έκανε στη «λαϊκή» αγορά των Βρυξελλών ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς, έδωσε η δημοσιογράφος του Star και της «Εφημερίδας των Συντακτών», Ηρακλειώτισσα Μαρία Ψαρρά η οποία ζει μόνιμα στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Δείτε:

Η ίδια με διαδοχικές αναρτήσεις της στο Twitter υπογραμμίζει αρχικά ότι «η αγορά που πήγε ο ευρωβουλευτής μας μόνο λαϊκή δεν είναι. Ακριβώς μπροστά στο Ευρωκοινοβούλιο, μια πολύ ακριβή αγορά που κυρίως απευθύνεται στους ευρωβουλευτές (μισθός περίπου 7-8.000 ευρώ) και τους ευρωϋπαλλήλους (μ.ο. 3-4.000 €). Οπότε λογικό να είναι αυξημένες οι τιμές».

Συνεχίζοντας, η Μ. Ψαρρά επισημαίνει ότι «υπάρχουν πολύ φθηνότερες αγορές», ενώ απαντώντας στα όσα μετέδωσε ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής για την ψαραγορά των Βρυξελλών και τις υψηλές τιμές στα εν λόγω προϊόντα σημείωσε ότι «το Βέλγιο δεν είναι στο Αιγαίο, ούτε στη Μεσόγειο. Είναι στη Βόρεια Θάλασσα. Υπάρχουν φθηνά ψάρια και ψαρικά, αλλά είναι αυτά που “ευδοκιμούν” σε αυτές τις περιοχές. Ας πούμε τα μύδια είναι σχετικά φθηνά».

Όσον αφορά στα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, για τον κατώτατο μισθό στο Βέλγιο ότι είναι 1.000-1100€, η Μαρία Ψαρρά τονίζει ότι «ο κατώτατος μισθός στο Βέλγιο είναι 2.000 ευρώ. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα. Αν θέλεις να πάρεις ένα κιλό μπαρμπούνι βρε αδερφέ, τα χαλαλίζεις».

Τέλος καλώντας τον κ. Αυτιά την επόμενη φορά να πάνε μαζί για ψώνια, η Μαρία Ψαρρά αναφέρει για τα ελληνικά προϊόντα που πωλούνται στο Βέλγιο: «Ας μην το πιάσουμε -η φέτα υπήρξε και φθηνότερη στα ράφια των βελγικών σούπερ μάρκετ απ’ ό,τι στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, παρουσιάζοντας με ενθουσιασμό ένα ντροπιαστικό ρεπορτάζ – προπαγάνδα για την ακρίβεια στις… Βρυξέλλες σε μια απαράδεκτη προσπάθεια να υποστηρίξει ότι η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι αμελητέα και ότι θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τις τιμές στην αγορά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί